Welkom op het OPC-POWER forum.

Hier kan iedereen zijn verhaal kwijt. Maar houdt er rekening mee dat er ook hier regels zijn...

Dus houdt het gezellig en voorkom uitsluiting!!!

Voor de gene die niet weten wat manieren zijn, moeten dit maar even door lezen .... de rest wens ik veel succes op mijn forum.

1. Iedereen heeft zijn eigen mening en eigen smaak. Respecteer dit.


2. Discriminerende en kwetsende opmerkingen zijn verboden. Bij een eerste constatering volgt een officiele waarschuwing. Bij een tweede       constatering volgt een onmiddellijk en permanent forum verbod.

3. Vloeken en schelden is niet gewenst op dit forum. Hou het dus netjes, en als je toch wilt schelden, maak dan gebruik van sterretjes (***) of nog leuker, smilies. Onthoud dat je met sommige woorden andere mensen (onbedoeld) kan kwetsen. Bij constatering van overmatig of herhaaldelijk gevloek volgt een offici?le waarschuwing.

4. OPC-Power steunt geen "illegale" straat races. Aankondiging of promotie van een illegale streetrace is niet verboden.

5. Het plaatsen van wachtwoorden, persoonlijke gegevens van derden, of andere prive gegevens, is verboden. Bij constatering volgt een officiele waarschuwing.

6. Mocht je een topic of post tegenkomen waarvan je hinder ondervindt, ga daar dan niet op reageren maar meldt dit bij de beheerders van dit forum. Dit kan je het beste doen door de beheerder  een mailtje te sturen, en in het kort aan te geven waarom je last hebt van het betreffende topic of post.

7. Het forum is niet zonder reden ingedeeld in categorieen en forum gedeeltes. Hou je altijd bij het onderwerp, "On topic" dus. Als je echt niet weet waar je iets kwijt moet, plaats serieuze posts dan in "Algemeen". Bij constatering van "Off topic" posts volgt verplaatsing of verwijdering van de post.

8. Schrijf duidelijk en beperk zoveel mogelijk de spelfouten. Zo blijft je post duidelijk leesbaar voor anderen.

9. Aan foto's en plaatjes zijn bepaalde beperkingen verbonden.

10. Pornografische afbeeldingen zijn verboden. Licht erotische afbeeldingen zijn in principe toegestaan, maar dan alleen in het "Babes" topic.

11. Kentekenplaten op foto's hoeven niet onleesbaar gemaakt te worden alvorens ze gepost worden.

12. Alleen particuliere advertenties mogen geplaatst worden. Commerciele advertenties van bedrijven zijn niet toegestaan. Mits deze in de topic "goede Opel Dealers"staan en of toestemming hebben van de beheerder. Wilt u als bedrijf adverteren op dit forum en/of op deze website, neem dan contact op met de webmaster.
Er mag alleen geadverteerd worden met toestemming van de webmaster.

13. De beheerder van deze website en dit forum is er om je te helpen met al je vragen, opmerkingen en suggesties over dit forum. Vragen kan je plaatsen in het forum gedeelte "Algemeen ". Je zult altijd antwoord krijgen.

14. Niet actieve forum leden (zonder opc) zullen na 6 maanden zonder berichtgeving verwijderd worden.

Zaterdag 19 december 2009

namens het bestuur van opc-power,

succes en veel post plezier

 
Laatste verandering: 19 mei 2007, 22:51:49 door OPC Bestuur